Produktet Tona

 

Kërkoni për produktin këtu

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
 


Pajisje Ortopedike

Karrocë me Rrota

 

Karrocat me rrota vijnë në disa lloje të ndryshme,  në varësi të nevojave dhe preferencave të përdoruesit. Ato mund të jenë të dizajnuara me rrota të madhësive të ndryshme, për të siguruar stabilitetin dhe lehtësinë e lëvizjes, ose mund të jenë të pajisura me sisteme për të lehtësuar peshat e rënda dhe transportin…

 


Pajisje Ortopedike

Tutor Omeral

 

Tutor Omeral është një produkt ortopedik i modeluar për trajtimin e çrregullimeve ortopedike në zonën e shpatullave dhe të mesit. Ky produkt është i dizajnuar me kujdes, duke përfshirë materiale cilësore dhe teknologjinë më të fundit,  për të siguruar në këtë mënyrë rezultatin e dëshiruar…

 


Pajisje Ortopedike

Dyshek Antidekupitues

 

Dysheku Anti-dekubitues është një produkt inovativ i dizajnuar për të parandaluar dhe trajtuar plagët, të cilat mund të shfaqen tek pacientët që qëndrojnë për një kohë të gjatë në krevat. Ky dyshek është projektuar me materiale cilësore dhe teknologji të avancuar për të ofruar një zgjidhje efikase dhe të përshtatshme për nevojat e pacientëve…

 


Pajisje Ortopedike

Jastëk për bebe/ diverikator anke

 

Jastëku për bebe është një pajisje ortopedike i bërë për rastet e displazisë së mesit dhe ijeve, për trajtimin e hershëm të të porsalindurit, duke filluar nga dita e parë e jetës deri në përfundim të terapisë që i nevojitet…


Pajisje Ortopedike

Krevat Statik

 

Krevati statik është një lloj krevati i cili është i dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet gjatë gjumit dhe pushimit. Krevati statik zakonisht ka një strukturë solide dhe të qëndrueshme, e cila siguron stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për të një gjumë të rehatshëm…

 


Pajisje Ortopedike

Tutor Anke

 

Tutor Anke është një produkt ortopedik i bërë posaçërisht për mbështetjen e këmbëve dhe lehtësimin e tensioneve muskulare. Ky produkt ka një dizajn të veçantë që përshtatet me lehtësi në këmbë, duke ofruar gjithashtu edhe rehat…

 


Pajisje Ortopedike

Këpucë Ortopedike

 

Kepucë ortopedike

Këpucët ortopedike janë dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe ndihmë për personat të cilët kanë probleme ortopedike të këmbëve. Këpucët ortopedike kanë disa karakteristika të veçanta që i bëjnë ato të përshtatshme për nevojat individuale të pacientit…

 


Pajisje Ortopedike

Këpucë post operacion

 

Këpucët post operacion janë një element thelbësor në procesin e rehabilitimit të këmbës dhe gjatë qëndrimit në spital pas operacionit. Këto këpucë janë krijuar posaçërisht për të ofruar mbështetjen dhe komoditetin e nevojshëm për të promovuar shërimin optimal dhe për të zvogëluar rrezikun e komplikimeve pas operacionit…

 


Uncategorized

Çizme me ajër

 

Çizmet me ajër, ose çizmet ortopedike me ajër, janë lloj këpucësh që përdoren në fushën e ortopedisë për të ndihmuar në shërimin e këmbës pas thyerjes ose dëmtimit.. Këto çizme kanë një sistem ajri brenda tyre që lejon ndryshimin e presionit dhe mbështetjen e pjesëve të dëmtuara të këmbës…

 


Pajisje Ortopedike

Imobilizues trungu

 

IImobilizuesi i trungut është një pajisje speciale që përdoret për të parandaluar lëvizjen e trungut në rast dëmtimi ose traume. Kjo teknologji është e dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe stabilizim, duke lejuar procesin e shërimin të ndodhë më shpejtë. Përdoret zakonisht pas operacioneve të trungut, lëndimeve të thella ose frakturave, ose si pjesë e rehabilitimit pas dëmtimeve të trungut…

 


Pajisje Ortopedike

Çizme me gradim

 

Çizmet me gradim për dhimbjet ortopedike janë një lloj pajisje që përdoren për të mbështetur, stabilizuar dhe lehtësuar dhimbjen në zonat ortopedike të trupit. Këto çizme janë zakonisht të dizajnuara për t’i ofruar mbështetje shtesë këmbëve, këmbës së sipërme, gjunjëve ose këmbës së poshtme….

 


Pajisje Ortopedike

Brez Shufër Hekuri për mesin

 

Brezi shufër hekuri ofron mbështetje në rast të dhimbjes së lehtë deri të moderuar të shpinës në shtyllën kurrizore të mesit, të shkaktuar nga shenjat e konsumimit ose një zgjatje e diskut ndërvertebral. Ai stabilizon dhe lehtëson tendosjen në zonën e prekur, gjë që mund të lehtësojë dhimbjen…

 


Pajisje Ortopedike

Brez me shufra plastike per mesin

 

Brezi me shufta plastike për mesin është një mbajtëse e veshur rreth zonës së mesit dhe legenit me qëllim të mbështetjes dhe ngjeshjes së shtyllës kurrizore, shkarkimit të peshës në rruazat e mesit dhe reduktimit të lëvizjeve që mund të shkaktojnë dhimbje ose inflamacion…

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?