Këpucët ortopedike

Category:

Këpucët ortopedike

 

Këpucët ortopedike janë dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe ndihmë për personat të cilët kanë probleme ortopedike të këmbëve.

Këpucët ortopedike kanë disa karakteristika të veçanta që i bëjnë ato të përshtatshme për nevojat individuale të pacientit:

  1.  Këpucët ortopedike kanë formën dhe madhësinë e nevojshme për të plotësuar kërkesat dhe nevojat.
  2.  Këpucët ortopedike kanë formë të veçantë që ndihmojnë në mbështetjen e harkut plantar, duke reduktuar tensionin dhe dhimbjen në këmbë.
  3.  Këpucët ortopedike kanë gomë të fortë dhe të qëndrueshme që ofrojnë mbështetje shtesë për këmbët.
  4.  Këpucët ortopedike kanë hapësir ​​të mjaftueshme për të vendosur ortezat ose shtrojat ortopedike në brendësi.
  5.  Këpucët ortopedike bëhen me materiale të ndryshme si lëkura, gome, poliester, etj.

 Ju rekomandojmë  të konsultoheni me një specialist ortoped për të zgjedhur këpucët ortopedike më të përshtatshme për nevojat tuaja individuale.

Për produketet tona kliko këtu

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?