Jastëk për bebe/ diverikator anke

Jastëku ajror për fëmijë ofron një përvojë gjumi të mrekullueshme dhe të shëndetshme për vogëlushin tuaj. Me një shtresë të brendshme të mbushur me ajër, ky jastëk përshtatet mrekullisht formën e trupit të fëmijës, duke ofruar mbështetje optimale për një gjumë të qetë. Pëlhura e hekurt dhe e lehtë për larje bën këtë jastëk një zgjedhje ideale për prindërit që kërkojnë një zgjidhje të sigurt dhe të përshtatshme për gjumin e tyre të vogël. Pastërtia dhe përshtatshmëria e këtij jastëku e bëjnë atë një partner të shkëlqyeshëm për një gjumë të qetë dhe të rehatshëm për fëmijën tuaj.

Category:

Jastëk për bebe/ diverikator anke

 

Jastëku për bebe është një pajisje ortopedike i bërë për rastet e displazisë së mesit dhe ijeve, për trajtimin e hershëm të të porsalindurit, duke filluar nga dita e parë e jetës deri në përfundim të terapisë që i nevojitet. Ky jastëk është i përshtatshëm për bebe pasi nuk i pengon foshnjës lëvijen normale të trupit.

Materiali i brendshëm duhet të hiqet para larjes. Jastëku është bërë me materiale hipoallergjike, pambuk nga jashtë dhe material shkumë të butë nga brenda.

Për më shumë produkte kliko këtu

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?