Protezat e jashtme: Rikthimi i aftësive të humbura

Protezat e jashtme   Janë teknologji shumë të rëndësishme dhe të avancuara që ndihmojnë njerëzit të funksionojnë normalisht edhe pas humbjes së pjesëve të trupit. Aplikimet më të zakonshme të protezave të jashtme përfshijnë proteza të këmbëve, duarve, gishtave dhe veshkave. Këto pajisje inovative lehtësojnë lëvizje, manipulim të objekteve dhe përmirësim të cilësisë së jetës […]

Protezat e jashtme: Rikthimi i aftësive të humbura Read More »

Fizioterapia dhe Fiziothermia

Fiziothermia, aplikimi i energjisë termike në ortopedi

Fiziothermia, aplikim i energjisë termike në ortopedinë e gjerë. Fiziothermia është një degë e rëndësishme e mjekësisë fizike që përfshin aplikimin e energjisë termike në trajtimin e sëmundjeve dhe lëndimeve të ndryshme të sistemit muskulor. Ky trajtim përdoret për të zvogëluar dhimbjen, për të rritur lëvizshmërinë dhe funksionin e trupit, si dhe për të përmirësuar

Fiziothermia, aplikimi i energjisë termike në ortopedi Read More »

Reabilitimi Post Traumatik

Reabilitimi Post Traumatik

Reabilitimi Post Traumatik Reabilitimi Post Traumatik (RPT) është një proces  kompleks që kërkon trajtimin e të gjitha aspekteve së një personi që ka pësuar një trauma të rëndë. Traumat e ndryshme mund të shkaktojnë pasoja të ndryshme. Duke përfshirë stres post-traumatik (SPT), ankth, depresion, probleme me personalitetin, ndryshime në sjellje, ndryshime në marrëdhëniet sociale. Në

Reabilitimi Post Traumatik Read More »

Fizioterapia dhe Fiziothermia

Fizioterapia dhe Fiziothermia

Fizioterapia dhe Fiziothermia: Një Vështrim Holistik në Kujdesin Shëndetësor Fizioterapia dhe fiziothermia janë dy degë të rëndësishme të mjekësisë fizike që përfshijnë kujdesin shëndetësor dhe rehabilitues. Këto fusha ofrojnë një gamë të gjerë të trajtimit dhe ndërhyrjes fizike për të përmirësuar funksionin e trupit, zvogëluar dhimbjen, dhe përmirësuar përgjithësisht mirëqenien e pacientëve. Fizioterapia: Fizioterapia, e

Fizioterapia dhe Fiziothermia Read More »

Plantaret, Bustet dhe Ortezat e Personalizuara

Përmirësoni Shëndetin Tuaj me Plantaret, Bustet dhe Ortezat

Përmirësoni Shëndetin Tuaj me Plantaret, Bustet dhe Ortezat Nëse keni probleme ortopedike ose dëshironi të përmirësoni performancën tuaj fizike. Nuk ka dyshim se plantaret, bustet dhe ortezat e personalizuara mund të jenë zgjidhjet e duhura për ju. m Plantaret Plantaret janë ndër pajisjet më të njohura dhe efektive për të përmirësuar shëndetin e këmbëve. Përbëhen

Përmirësoni Shëndetin Tuaj me Plantaret, Bustet dhe Ortezat Read More »

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?