Brez me shufra plastike për mesin

Brez me shufra plastike për mesin është një produkt ortopedik i përsosur për ata që vuajnë nga problemet e mesit. Ky produkt inovativ ofron mbështetje optimale dhe lehtëson dhimbjen në zonën e mesit, duke siguruar komoditet dhe stabilitet gjatë aktiviteteve të përditshme.

Category:

Brez me shufra plastike per mesin

 

Brezi me shufta plastike për mesin është një mbajtëse e veshur rreth zonës së mesit dhe legenit me qëllim të mbështetjes dhe ngjeshjes së shtyllës kurrizore, shkarkimit të peshës në rruazat e mesit dhe reduktimit të lëvizjeve që mund të shkaktojnë dhimbje ose inflamacion. Ky brez siguron stabilitet dhe një kufizim më të madh të lëvizjeve të shtyllës kurrizore, duke sjell lehtësim të dhimbjeve të shpinës.

Brezi me shufta plastike për mesin është një zgjidhje e përkryer terapeutike dhe mbështetëse për individët që vuajnë nga problemet e shpinës dhe legenit. Është një brez i dizajnuar për të siguruar mbështetje dhe ngjeshje në shtyllën kurrizore, që synon të lehtësoj dhimbjen, të reduktoj inflamacionin dhe të përmirësoj qëndrimin. duke ulur kështu presionin dhe tensionin në këtë zonë kritike të trupit.  Ky brez mund të përdoret për probleme të ndryshme, duke përfshirë hernie diskale, dhimbje kronike të mesit, dhimbje të nervit shiatik, spondilolistezë dhe çrregullime të tjera të shtyllës kurrizore lumbare. Gjithashtu në periudhën post-operative pas operacioneve të shtyllës kurrizore ofron mbështetje dhe ndihmon për të shpejtuar proçesin e shërimit.

Brezi me shufra plastike për mesin është një produkt ortopedik i përsosur për ata që vuajnë nga problemet e mesit. Ky produkt inovativ ofron mbështetje optimale dhe lehtëson dhimbjen në zonën e mesit, duke siguruar komoditet dhe stabilitet gjatë aktiviteteve të përditshme.

Shiko nje model tjeter te ngjashem per mesin: Kliko Ketu

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?