Mirësevini tek

Reha Albania

Klinikë ortopedike

Shëndeti juaj është prioriteti ynë!

+10 vite Reha Albania shpk

Reha Albania Shpk, si një nga klinikat ortopedike lider në Shqipëri, është e njohur për shërbimet e cilësisë së lartë dhe përkushtimin ndaj pacientëve. Me një ekip të specializuar dhe pajisje të avancuara, ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të trajtimeve ortopedike.

Stafi ynë Mjekësor

Dr. Sokol Hasho, mjek ortoped i njohur dhe i kualifikuar, me një karrierë të pasur dhe një përvojë të gjerë në fushën e mjekësisë.
Më 1992 është diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Shqipëri, duke fituar njohuri dhe profesionalizëm në punën e tij shumë vjeçare në fushën e ortopedisë dhe traumatologjisë.
Sokol Hasho
Mjek Ortoped
E diplomuar si fizioterapiste në vitin 2014 në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, në Tiranë, QSUT.
Eljona Ibrahimi
Fizioterapiste
Ka përfunduar studimet e përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë në Qëndrën Spitalore Universitare Nënë Tereza. Aktualisht prej 2 vitesh punon në qëndrën e edukimit të këmbës diabetike pranë Reha Albania shpk.
Meri Llanaj
Mjeke e përgjithshme
Lindur në Torino ku dhe u diplomua si Teknik Ortoped në vitin 1973. Eksperienca e tij vjen nga 15 vite si Teknik Ortoped kryesor pranë spitalit të Veronës. Për rreth 30 vite, Migliaccio i është dedikuar sektorit privat në klinikën e tij në Verona ku numëron mbi 60.000 pacient përgjatë këtyre viteve. Prej 2023, Migliaccio është bashkëpunëtor pranë klinikës Reha Albania, duke sjell teknologjinë e fundit për egzaminimin dhe prodhimin e plantareve të personalizuara.
Antonio Migliaccio
Teknik Ortoped

Blog

Problematikat ortopedike në ditët e sotme

Problemet e Shpinës

Problemet e Nyjeve

Carpal Tunnel

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?