Brez Shufër Hekuri për mesin

Produkti brez shufër hekuri për mesin është një pjesë e ndërtuar nga hekuri që përdoret si një shtojcë për të rritur efektivitetin e mesit. Kjo pjesë është ndërthurur në mes të mesit dhe shërben si një mjet i fuqishëm për të ndihmuar në ngjitjen dhe kthimin e materialeve të ndryshme.

Category:

Brez Shufër Hekuri për mesin

Brezi shufër hekuri ofron mbështetje në rast të dhimbjes së lehtë deri të moderuar të shpinës në shtyllën kurrizore të mesit, të shkaktuar nga shenjat e konsumimit ose një zgjatje e diskut ndërvertebral. Ai stabilizon dhe lehtëson tendosjen në zonën e prekur, gjë që mund të lehtësojë dhimbjen.

Ky brez është bërë nga një material i rehatshëm dhe nuk pengon frymëmarrjen, në mënyrë që përdoruesi të mund të mbajë gjithashtu ortozën e pasme për periudha të gjata kohore dhe dizajni i hollë i ortozës mezi duket nën veshje.

Karakteristikat e brezit shufër hekuri:

-Përshtatje perfekte

-Dizajn i hollë

-Mbrojtje e përmirësuar

– I rehatshëm për t’u veshur

– Rregulluohet dhe përshtatet lehtësisht

-Ndihmon në stimulimin e  rrjedhjes së gjakut dhe funksionimin e muskujve

 

Open chat
Na kontaktoni...
Si mund të ju asistojmë?