Protezat e jashtme: Rikthimi i aftësive të humbura

Protezat e jashtme   Janë teknologji shumë të rëndësishme dhe të avancuara që ndihmojnë njerëzit të funksionojnë normalisht edhe pas humbjes së pjesëve të trupit. Aplikimet më të zakonshme të protezave të jashtme përfshijnë proteza të këmbëve, duarve, gishtave dhe veshkave. Këto pajisje inovative lehtësojnë lëvizje, manipulim të objekteve dhe përmirësim të cilësisë së jetës […]

Protezat e jashtme: Rikthimi i aftësive të humbura Read More »