trajtimi i plageve diabetike

Kujdesi për trajtimin e plagëve diabetike

Trajtimi i plagëve diabetike   Plagët diabetike janë një shqetësim serioz për njerëzit me diabet. Diabeti, një sëmundje e nivelit të lartë të sheqerit në gjak, shkakton dëmtim të enëve të gjakut dhe nervave. Kjo sjell qarkullimin e ngadaltë të gjakut dhe formimin e plagëve, të cilat shpesh janë të vështira për të shëruar. Këto […]

Kujdesi për trajtimin e plagëve diabetike Read More »